NanoSyd får 5 millioner kroner fra Bitten & Mads Clausens Fond

11. juni 2019 Uddannelse

Mads Clausen Instituttet på SDU Sønderborg har gennem centret NanoSYD manifesteret sig som et forskningsmæssigt fyrtårn i absolut verdensklasse inden for nano- og mikroteknologi. Nu har NanoSYD fået fem millioner kroner fra Bitten & Mads Clausens Fond, så centret kan tage det store skridt fra grundforskning til egentlig produktion i forbindelse med organiske solceller og andre smarte materialer.

“Bitten & Mads Clausens Fond har igennem mere end ti år været en grundsten i opbygningen af forsknings- og udviklingsaktiviteter inden for den ’key enabling technology’ nanoteknologi, som vi i dag råder over i Sønderborg. Det er en uvurderlig hjælp i vores bestræbelser på at tage det næste skridt fra grundforskning til produktion”, siger leder af Mads Clausen Instituttet, Horst-Günter Rubahn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det går fantastisk for solcellegruppen på SDU Sønderborg.

Forskergruppen har igennem de sidste år fået publiceret artikler på stribe i højt ansete videnskabelige magasiner, samtidig med, at der er opnået store forskningsmæssige gennembrud inden for udviklingen af organiske solceller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...