NanoSyd får 5 millioner kroner fra Bitten & Mads Clausens Fond

11. juni 2019 Uddannelse

Mads Clausen Instituttet på SDU Sønderborg har gennem centret NanoSYD manifesteret sig som et forskningsmæssigt fyrtårn i absolut verdensklasse inden for nano- og mikroteknologi. Nu har NanoSYD fået fem millioner kroner fra Bitten & Mads Clausens Fond, så centret kan tage det store skridt fra grundforskning til egentlig produktion i forbindelse med organiske solceller og andre smarte materialer.

“Bitten & Mads Clausens Fond har igennem mere end ti år været en grundsten i opbygningen af forsknings- og udviklingsaktiviteter inden for den ’key enabling technology’ nanoteknologi, som vi i dag råder over i Sønderborg. Det er en uvurderlig hjælp i vores bestræbelser på at tage det næste skridt fra grundforskning til produktion”, siger leder af Mads Clausen Instituttet, Horst-Günter Rubahn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det går fantastisk for solcellegruppen på SDU Sønderborg.

Forskergruppen har igennem de sidste år fået publiceret artikler på stribe i højt ansete videnskabelige magasiner, samtidig med, at der er opnået store forskningsmæssige gennembrud inden for udviklingen af organiske solceller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debat: Ved at fokusere på de unges interessser vil vi få flere i arbejde eller uddannelse

17. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Jan Prokopek Jensen, Socialdemokratiet, skriver: Alle unge mellem 18 og 29 år i job eller uddannelse. Det er vores socialdemokratiske ambition i Sønderborg Kommune. Vi er på vej, i løbet af det seneste halve år er yderligere 200 kommet i arbejde eller uddannelse; men der er stadig for mange, der mangler et job eller […]

Læs mere...