Narvik og Sønderborg søger opskriften på en bedre involvering af unge

1. september 2018 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Ungdomsrådsmedlemmerne Mette Uldall Juhl og Katrine Johnsen har ekstra travlt. De knokler med deres gymnasiearbejde i Sønderborg, så de kan tage til Narvik i næste uge. Her vil de sammen med unge fra den nordiske projektpartner sætte lup på, hvordan unges involvering i arbejdet med at skabe attraktive og bæredygtige byer kan blive styrket.

Med på turen er yderligere et ungdomsrådsmedlem, Kasper Wilkens, der arbejder i ProjectZero, ungekoordinator Lykke Farre og direktør i ProjectZero, Peter Rathje.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det bliver meget spændende, men også udfordrende at komme til Narvik og se, hvordan de unge bliver involveret deroppe. Forhåbentlig kan vi give hinanden nogle gode ideer. Vi har en stor opgave med at skabe en skabelon for, hvordan man bedst får unge involveret. Det er meningen, at modellen skal være handlingsorienteret, så andre byer nemt kan tage den frem og bruge den, når de vil arbejde med at engagere og involvere unge”, siger Mette Uldall Juhl fra Ungdomsrådet i en pressemeddelelse.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...