Narvik og Sønderborg søger opskriften på en bedre involvering af unge

1. september 2018 Uddannelse

Ungdomsrådsmedlemmerne Mette Uldall Juhl og Katrine Johnsen har ekstra travlt. De knokler med deres gymnasiearbejde i Sønderborg, så de kan tage til Narvik i næste uge. Her vil de sammen med unge fra den nordiske projektpartner sætte lup på, hvordan unges involvering i arbejdet med at skabe attraktive og bæredygtige byer kan blive styrket.

Med på turen er yderligere et ungdomsrådsmedlem, Kasper Wilkens, der arbejder i ProjectZero, ungekoordinator Lykke Farre og direktør i ProjectZero, Peter Rathje.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det bliver meget spændende, men også udfordrende at komme til Narvik og se, hvordan de unge bliver involveret deroppe. Forhåbentlig kan vi give hinanden nogle gode ideer. Vi har en stor opgave med at skabe en skabelon for, hvordan man bedst får unge involveret. Det er meningen, at modellen skal være handlingsorienteret, så andre byer nemt kan tage den frem og bruge den, når de vil arbejde med at engagere og involvere unge”, siger Mette Uldall Juhl fra Ungdomsrådet i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Samfund, Sønderborg

Biblioteket: Hør hvordan fremtidens epidemier vil udvikle sig

24. oktober 2021 Samfund

Hvad kan vi lære af at kigge tilbage i historien på de store epidemier og pandemier som pesten, spansk syge, kopper, kolera og mæslinger? På biblioteket i Sønderborg kan du tirsdag klokken 19 høre om nye matematiske modeller, som giver os indsigt i hvordan fremtidige epidemier udvikler sig, herunder covid-19-pandemien. Arrangementet er en livestreaming af […]

Læs mere...