Narvik og Sønderborg søger opskriften på en bedre involvering af unge

1. september 2018 Uddannelse

Ungdomsrådsmedlemmerne Mette Uldall Juhl og Katrine Johnsen har ekstra travlt. De knokler med deres gymnasiearbejde i Sønderborg, så de kan tage til Narvik i næste uge. Her vil de sammen med unge fra den nordiske projektpartner sætte lup på, hvordan unges involvering i arbejdet med at skabe attraktive og bæredygtige byer kan blive styrket.

Med på turen er yderligere et ungdomsrådsmedlem, Kasper Wilkens, der arbejder i ProjectZero, ungekoordinator Lykke Farre og direktør i ProjectZero, Peter Rathje.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det bliver meget spændende, men også udfordrende at komme til Narvik og se, hvordan de unge bliver involveret deroppe. Forhåbentlig kan vi give hinanden nogle gode ideer. Vi har en stor opgave med at skabe en skabelon for, hvordan man bedst får unge involveret. Det er meningen, at modellen skal være handlingsorienteret, så andre byer nemt kan tage den frem og bruge den, når de vil arbejde med at engagere og involvere unge”, siger Mette Uldall Juhl fra Ungdomsrådet i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...