Naturfags-marathon med højt humør

25. april 2014 Uncategorized
Her blæses et af mange nykonstruerede vindkøretøjer afsted.

Her blæses et af mange nykonstruerede vindkøretøjer afsted.

Der er ikke den helt store spænding ved at bygge et køretøj, der kan drives frem af vinden – men når køretøjet helst være dét, der kører hurtigere end alle de andres, så er det straks mere spændende.

Artiklen fortsætter under annoncen

I hvert fald gik eleverne op i byggeriet med liv i sjæl, da der fredag var Naturfags-Marathon for folkeskoleelever i Humlehøjhallen i Sønderborg. Flere hundreder elever dystede holdvis i at samle mest viden indenfor naturfagene.

Målet med naturfagsdagen er naturligvis at få flere unge til at falde for fagene, så der i sidste ende bliver flere, der går efter de spændende job i industrien eller starter deres egen industrivirksomheder.

Naturfag er mere end blot at sidde i fysiklokalet og gentage en masse forsøg, som hundrede tusinde andre også har lavet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på knappen og se billeder:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...