Naturfags-marathon med højt humør

25. april 2014 Uncategorized
Her blæses et af mange nykonstruerede vindkøretøjer afsted.

Her blæses et af mange nykonstruerede vindkøretøjer afsted.

Der er ikke den helt store spænding ved at bygge et køretøj, der kan drives frem af vinden – men når køretøjet helst være dét, der kører hurtigere end alle de andres, så er det straks mere spændende.

Artiklen fortsætter under annoncen

I hvert fald gik eleverne op i byggeriet med liv i sjæl, da der fredag var Naturfags-Marathon for folkeskoleelever i Humlehøjhallen i Sønderborg. Flere hundreder elever dystede holdvis i at samle mest viden indenfor naturfagene.

Målet med naturfagsdagen er naturligvis at få flere unge til at falde for fagene, så der i sidste ende bliver flere, der går efter de spændende job i industrien eller starter deres egen industrivirksomheder.

Naturfag er mere end blot at sidde i fysiklokalet og gentage en masse forsøg, som hundrede tusinde andre også har lavet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på knappen og se billeder:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...