Naturmælk – stedet der flyder i mælk og honning

3. september 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Lørdag have en masse børnefamilier chancen for at vise børn, der er steder, hvor det flyder med mælk og honning. Et af stederne er hos Naturmælk, som sælger den populære mælk og deres andre produkter til flere og flere, der helst selv vil vælge, hvilke kemikalier og tilsætningsstoffer, de vil have i maden.

Et kig indenfor hos bierne.

Et kig indenfor hos bierne.

Hos Naturmælk var der biavlere på besøg – og en enkelt havde taget bier med, så det var mulig at se, hvordan de bor. På græsset var der nogle køer og når man havde set dem, så kunne man gå en tur gennem mejeriet og til sidst runde butikken. På den måde havde man fulgt processen fra jord til bord.

I løbet af den første time, var der dukket 400 op – men inden dagen er omme, så har flere tusinde været ude og se landet, der flyder i mælk og honning.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...