NB og Nordals Skolen har et imponerende samarbejde

25. januar 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Fodboldlinjen på Nordals Skolen, som er et samarbejde mellem Nordals Boldklub og Nordals Skolen, var et af tre samarbejder, som blev præsenteret på temadagen Åben Skole hos Nordea Fonden forleden. Temadagen, som var arrangeret af Center for Ungdomsstudier, DIF, DGI og Nordea Fonden, var en foreløbig afslutning på projektet Skole og foreningsliv i bevægelse, som Fodboldlinjen på Nordals Skolen var udvalgt til at være en del af.

 

Ved temadagen præsenterede viceskoleleder på Nordals Skolen, Frank Andersen, og formand for Nord-Als Boldklub, Jesper Larsen, deres opskrift på et godt og givtigt samarbejde mellem skole og forening. For samarbejdet om fodboldlinjen har nemlig skabt værdi for begge parter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For Nordals Boldklub har den helt store gevinst ved samarbejdet været de nye frivillige kræfter, som klubben kan trække på. Vi har gennem samarbejdet fået flere fodboldspillere i klubben, og det er rigtig dejligt, men den helt store gevinst er klart de nye frivillige, som deltog ved Skolecup. Over en tredjedel af de 60 frivillige, som gennemførte Skolecup, var frivillige, som ikke før havde hjulpet klubben, og det udspringer direkte af samarbejdet med skolen”, siger fodboldformand Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skoleleder Frank Andersen og Jesper Larsen er enige om, at samarbejdet er en succes, og at det skal fortsætte. Fodboldlinjen tilbyder i øvrigt i løbet af foråret 2017 eleverne DBU trænerkurser, som skal give kendskab til trænergerningen og muligheden for at kunne løfte sig fra at spille fodbold til at lære fra sig.

“Måske det er måden, vi finder fremtidens trænere på”, siger Jesper Larsen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...