Nøgleperson mobber ledelse og ansatte i Deutsche Kindergärten Sonderburg

13. februar 2021 Uddannelse

Igennem længere tid har den daglige ledelse og ansatte af en af de fire afdelinger af Deutsche Kindergärten Sonderburg været udsat for mobning fra en nøgleperson. Problemet er i flere omgange blevet rapporteret til både ledelsen i Deutscher Schul- und Sprachverein, DSSV og Sønderborg Kommune.

Sønderborg Kommune har indtil videre været meget passive og dermed accepteret situationen. Det fortæller forældre til børn i institutionerne til Der Nordschleswiger.

Forældrene angiver, i følge Der Nordschleswiger, at DSSV har opfordret til ikke at fortælle om problemerne med henvisning til tavshedspligten, men forældrene vælger nu at se bort fra dette, fordi de er bekymrede for deres børns velbefindende i børnehaven. Mobningen har berørt flere ansatte i institutionen og er blevet dokumenteret på skrift, skriver avisen..

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil videre har DSSV og kommunen reageret ved at tilbyde professionel hjælp i form af ‘coaching’, selvom man må vurdere, at en coaching mellem mobbeoffer og den der udfører mobningen, efter vores mening ikke giver meget mening, efter flere år med så voldsom mobning, som der er i dette tilfælde, lyder det fra en gruppe forældre.

I følge Der Nordschleswiger er det forældrenes indtryk, at det er højeste prioritet for DSSV at dette problem ikke bliver offentlig kendt, hvilket ville kunne ske hvis den person der skaber problemet blev opsagt, skriver avisen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...