Nøragerbrand: Ingen forsikring – ingen erstatning

2. januar 2014 Uncategorized

En række beboere i Nørager 7 B mistede alle ejendele i forbindelse med den påsatte brand i lørdags.

I et af hjemmene boede Khaled Shaban med sin kone. De har mistet alle deres ejendele, og fordi de ikke har nogen indboforsikring er der ingen udsigt til, at de får dem erstattet.

Flere mistede deres ejendele i branden i Nørager. Der er ingen erstatning til dem, der ikke har en forsikring.

Flere mistede deres ejendele i branden i Nørager. Der er ingen erstatning til dem, der ikke har en forsikring.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en meget hård situation, som påvirker os psykisk. Vi havde slet ikke ventet, at sådan noget kunne ske, siger Khaled Shaban til tv.syd.

Khaled Shaban har boet i Danmark i et år, og han var slet ikke klar over, at man skulle have en indboforsikring. Han kunne godt tænke sig, at en indboforsikring var lovpligtig ligesom en ansvarsforsikring er, hvis man har en bil.

Måske skal boligselskaber gøre lejere opmærksom på, det er en rigtig god idé, hvis lejere tegner en forsikring, så uvidenhed ikke er forklaringen på, man ikke har en?

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...