Nøragerbrand: Ingen forsikring – ingen erstatning

2. januar 2014 Uncategorized

En række beboere i Nørager 7 B mistede alle ejendele i forbindelse med den påsatte brand i lørdags.

I et af hjemmene boede Khaled Shaban med sin kone. De har mistet alle deres ejendele, og fordi de ikke har nogen indboforsikring er der ingen udsigt til, at de får dem erstattet.

Flere mistede deres ejendele i branden i Nørager. Der er ingen erstatning til dem, der ikke har en forsikring.

Flere mistede deres ejendele i branden i Nørager. Der er ingen erstatning til dem, der ikke har en forsikring.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en meget hård situation, som påvirker os psykisk. Vi havde slet ikke ventet, at sådan noget kunne ske, siger Khaled Shaban til tv.syd.

Khaled Shaban har boet i Danmark i et år, og han var slet ikke klar over, at man skulle have en indboforsikring. Han kunne godt tænke sig, at en indboforsikring var lovpligtig ligesom en ansvarsforsikring er, hvis man har en bil.

Måske skal boligselskaber gøre lejere opmærksom på, det er en rigtig god idé, hvis lejere tegner en forsikring, så uvidenhed ikke er forklaringen på, man ikke har en?

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...