Nøragerbrand: Ingen forsikring – ingen erstatning

2. januar 2014 Uncategorized

En række beboere i Nørager 7 B mistede alle ejendele i forbindelse med den påsatte brand i lørdags.

I et af hjemmene boede Khaled Shaban med sin kone. De har mistet alle deres ejendele, og fordi de ikke har nogen indboforsikring er der ingen udsigt til, at de får dem erstattet.

Flere mistede deres ejendele i branden i Nørager. Der er ingen erstatning til dem, der ikke har en forsikring.

Flere mistede deres ejendele i branden i Nørager. Der er ingen erstatning til dem, der ikke har en forsikring.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en meget hård situation, som påvirker os psykisk. Vi havde slet ikke ventet, at sådan noget kunne ske, siger Khaled Shaban til tv.syd.

Khaled Shaban har boet i Danmark i et år, og han var slet ikke klar over, at man skulle have en indboforsikring. Han kunne godt tænke sig, at en indboforsikring var lovpligtig ligesom en ansvarsforsikring er, hvis man har en bil.

Måske skal boligselskaber gøre lejere opmærksom på, det er en rigtig god idé, hvis lejere tegner en forsikring, så uvidenhed ikke er forklaringen på, man ikke har en?

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...