Nøragerbrand: Ingen forsikring – ingen erstatning

Arkivfoto
Arkivfoto
2. januar 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En række beboere i Nørager 7 B mistede alle ejendele i forbindelse med den påsatte brand i lørdags.

I et af hjemmene boede Khaled Shaban med sin kone. De har mistet alle deres ejendele, og fordi de ikke har nogen indboforsikring er der ingen udsigt til, at de får dem erstattet.

– Det er en meget hård situation, som påvirker os psykisk. Vi havde slet ikke ventet, at sådan noget kunne ske, siger Khaled Shaban til tv.syd.

Khaled Shaban har boet i Danmark i et år, og han var slet ikke klar over, at man skulle have en indboforsikring. Han kunne godt tænke sig, at en indboforsikring var lovpligtig ligesom en ansvarsforsikring er, hvis man har en bil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske skal boligselskaber gøre lejere opmærksom på, det er en rigtig god idé, hvis lejere tegner en forsikring, så uvidenhed ikke er forklaringen på, man ikke har en?

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...