Nord-Als Musikfestival byder også på L.O.C-koncert

5. december 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

L.O.C. har meldt sin ankomst til næste års Nord-Als Musikfestival, der finder sted ved Nordborg Slot den 9-10. juni 2017.

L.O.C. med det borgerlige navn Liam O’Connor er et af de mest markante navne på den danske hiphop-scene. Med udspring i 8210 Aarhus V, et postnummer som efterhånden er blevet synonym med dansksproget hiphop, har L.O.C. gennem to årtier leveret utallige klassikere som “Frk. Escobar”, “Absinthe” og “Undskyld”. Senest har han leveret hittet “Ti fod høj” .

Artiklen fortsætter under annoncen

L.O.C. er en både kontroversiel og grænsesøgende kunstner, der med stor charme og ligeså meget bid har sat en høj standart for dansk rap. Hele 10 hæderkronede solo-albums har han med i baggagen, senest albummet “Anno XV” fra 2016. Til sommer kan han nu opleves live på Nord-Als., skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Nord-Als Musikfestival har tidligere offentliggjort en bred vifte af danske artister.

Lars Lilholt Band, Page Four,  Thorbjørn  Risager,  Viggo  Sommer, Big  Fat Snake, Jacob Dinesen, Hit med 80’erne, TooManyLeftHands og Carpark North er allerede annonceret, og nu også L.O.C.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nord-Als Musikfestival afholdes d. 9.-10. juni 2017. Billetsalget er allerede igang på www.musikfestival.dk

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Indbrud i lejlighed i Dybbøl

29. juli 2021 112

I tidsrummet fra tirsdag eftermiddag til onsdag har der været indbrud i en lejlighed på Oversøvej i Dybbøl. “Gerningsmanden kom ind ved at brække et vindue op. Der er blandt andet stjålet sølvtøj”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

Læs mere...