Nord-Als Musikfestival klar med både musik og ny bro

27. maj 2019 Kultur

I 2017 blev Nord-Als Musikfestival pålagt stramninger af Slots- og Kulturstyrelsen.

Festivalen gik straks i gang og mødte stor samarbejdsvilje fra Styrelsen, Nordborg Slots Efterskole samt lokale entreprenører, i at finde løsninger på udfordringerne, skriver festivalarrangørerne.

Allerede til festivalen i 2018 var problemet med at undgå jernpløkker ved parksceneområdet løst ved at leje betonklodser og en midlertidig bro blev lagt af Brdr. Nørulf A/S i samarbejde med Kallehave Stål og Montage ApS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden har vi arbejdet videre med en mere permanent løsning og i januar 2019 havde vi alle tilladelser i hus til at kunne lave brohoveder til broen, så den kan komme ned i terrænhøjde.

Næste udfordring var så at finde penge til at bygge broen og her har vi igen mødt meget stor gavmildhed fra Fabrikant Mads Clausens Fond, som har doneret 50.000 kroner og SE Vækstpulje som gav 100.000, så en kæmpe tak herfra til dem.

Ligeledes en meget stor tak til Nordborg Slots Efterskole, Slots & Kulturstyrelsen, Brdr. Nørulf A/S og Kallehave Stål og Montage, som alle har gjort en stor indsats for at dette kunne lykkes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken spiller fredag den 7. og lørdag den 8. juni – og det er muligt at købe en endags-billet til fredagen.

Den skal købes ved indgangen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...