Nordals Skolen løb i fælles flok for Team Rynkeby

8. april 2017 Uddannelse

 

Over 400 elever fra Nordals Skolen havde fundet løbeskoene frem og løb i den gode sags tjeneste, da de deltog i Team Rynkeby Skoleløbet 2017. Det samme gjorde iøvrigt 163.000 andre skoleelever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Med deltagelsen i Team Rynkeby Skoleløbet var Nordals Skolens elever med til at samle penge ind til Børnelungefonden, der arbejder for, at flere lungesyge børn og unge kan få et bedre liv med deres sygdom, sigerer skoleleder Tine Christensen i en pressemeddelelse og tilføjer:

“Det er vigtigt for os at oplyse eleverne om, at det ikke er alle børn, der er raske og vigtigt, at vi har givet eleverne mulighed for at gøre noget ved denne problemstilling på en aktiv måde”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med deltagelsen i Team Rynkeby Skoleløbet, havde den enkelte elev mulighed for at samle penge ind til Børnelungefonden ved at indgå mikro-sponsorater med familie og venner, som var opfordret til at give et beskedent beløb per omgang a 700 meter, eleven løb i forbindelse med løbet.

 Eleverne løb i fællesskab

Det var dog ikke afgørende for Nordals Skolen, hvor mange penge den enkelte elev eller skolen som helhed samlede ind. Derimod var fællesskabet omkring løbet i fokus.

“Det vigtigste var, at eleverne var fælles om det her og fik en god oplevelse ved at bevæge sig i fælleskab”, siger Nordals Skolens initiativtager til løbet Cathrine Møller Petersen.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Augustenborg, Samfund

Friskolebørn samler hver mandag skrald i Nørreskoven

14. april 2021 Augustenborg

Det er nærmest blevet tradition, at Midtimellem – 3.-4. klasse – hver mandag går en fast rute ind i Nørreskoven og hjem igen. En rute, de på Midtals Friskole kalder “Jorden rundt”. ”Børnene damper af og fortæller om stort og småt fra deres weekend eller ferie”, fortæller lærer Katja Ladefoged i en pressemeddelelse. Det er […]

Læs mere...