Nordals Skolen og fodboldklubben fortsætter samarbejdet

18. juni 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Nord-Als Boldklub indgik før skoleåret 2015/2016 partnerskab med Nordals Skolen, omkring fodboldlinjen på Nordals Skolen. Fodboldlinjen var ét af tre linjetilbud til 7. klasse. Fodboldlinjen sikrede at eleverne udover de obligatoriske idrætslektioner, havde fire ugentlige lektioner med fodboldtræning.

“Fodboldlinjen har sikret eleverne mere bevægelse skoletiden, som den nye skolereform fordrede. Derudover har fodboldlinjen, sammen med de tre andre linjer, sikret godt sammenhold på tværs af årgangen og vigtigst af alt motiveret eleverne til at gå i skole”, siger viceskoleleder på Nordals Skolen Frank Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Træningen foregik mandag og fredag morgen på banerne ved Nordals Idrætscenter, hvor Nord-Als Boldklub stillede materialer og klubhus til rådighed.

“Vi har som idrætsforening været glade for at samarbejde med Nordals Skolen. Det er dejligt at vi har kunnet bidrage til mere bevægelse i skolen. Derfor stiller vi naturligvis gerne materialer til rådighed”, siger formand for Nord-Als Boldklub Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

Fodboldlinjen har været en stor succes og fortsætter næste skoleår med endnu flere elever.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...