Nordborg Open – succesfulde golfdage i Nordborg Golfklub

3. august 2019 Kultur

I år er det 10. gang, der bliver spillet Nordborg Open på golfbanen i Nordborg – og det er blevet en stor succes.

“Det er ret fantastisk, men fire timer efter vi åbnede for tilmeldingerne, lukkede vi igen. 164 spillere havde tilmeldt sig og flere kan der ikke være”, siger Christian Christensen, som har været med til at arrangere Nordborg Open alle ti gange.

Nordborg Open strækker sig over to dage, så der blev spillet både fredag og lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle spillere er ude på banen begge dage. Spillerne kommer fra stort set hele landet.

Mange hjælper til

Når scenen skal sættes til et arrangement af den størrelse, så kræver det en længere række hjælpere, der kan sikre, at spiller kan købe en øl, kaffe, grillpølser og meget andet. Rigtigt mange har også en rolle, som er med til at sikre, at golfspillet glider nemt og bekvemt.

Der er også hjælpere, som står ved hul 15 og følger nøje med i, om der skulle være en golfspiller, der laver hole-in-one.

Uundværelige sponsorer

“Sker det, så giver det en præmie på hele 150.000 kroner fra Nybolig i Guderup. Og havde der været en hole-in-one-vinder fredag, så ville der være en ny præmie af samme størrelse lørdag”, siger Christian Christensen og tilføjer, at Nybolig i Guderup ikke er den eneste sponsor til stævnet.

“Hovedsponsoren er Better Energy Solutions og der er mange flere, som også bidrager. Det er vi rigtigt glade for, fordi Nordborg Open ville være umuligt uden sponsorer”, siger Christian Christensen til SønderborgNYT.

Præmiesummen for turneringen er 72.000 kroner.

Hvem der vinder viser sig lørdag aften og indtil resultaterne er gjort op, hygger spillerne sig med hinanden i området omkring klubhuset.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk