Nu åbner Mattone som er klar med en bistro-gourmet-oplevelse

4. oktober 2021 Erhverv

På torsdag åbner Mattone med det koncept, der var tanken fra start og det glæder medejer Torben Klitbo.

“Endelig har vi fundet det personale, der skal til, når vi vil byde på en kvalitetsoplevelse”, siger han og fortæller videre, at der er dygtige, faglærte kokke i køkkenet og også virkelig kvalificerede medarbejdere i restauranten.

“Det er sådan en slags gourmet-bistro, vi åbner døren til”.

Torben Klitbo fortæller, at Mattone er for de gæster, som sætter pris på en rigtig god helhedsoplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores gæster kommer til at sidde i et dejligt lokale, hvor de skal nyde virkelig god mad og gode vine. Og mens kokkene kredser om smagsoplevelserne, så sørger serveringspersonalet for den bedste service og den gode stemning”, siger Torben Klitbo.

Grundtanken i køkkenet er den samme, man ser i det franske køkken og Mattone byder på en fast tre-retters menu, som selvfølgelig skiftes ud med jævne mellemrum.

“Den faste menu betyder, at gæsterne altid kan være sikre på, at den mad, som de får, er frisklavet og på at råvarerne også er superfriske”, siger Torben Klitbo.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mattone har åbent fra tirsdag til og med lørdag fra klokken 17:30.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...