Nu bliver der sat studenterhuer på hovedet af gymnasieeleverne

20. juni 2022 Uddannelse
Årets første tre huer på Det Blå Gymnasium
Årets første tre huer på Det Blå Gymnasium

Præcis kl. 9.00 sprang de tre første studenter – Fatima Fares Al-Shmrte, Samuel Sebastian Brice og Kimmie Jacqueline Beck – ud på Det Blå Gymnasium.

”Det var megafedt at være den første og få det overstået”, fortæller en meget lettet Fatima, der trods nogle coronaramte gymnasieår, har haft et godt fællesskab i klassen – både i og uden for skolen.

Traditionen tro fik de hver overrakt en buket blomster af rektor Dorthe Milling Stjernholm for derefter sammen at varetage det ærefulde hverv at hejse Dannebrog foran skolen, skriver Det Blå Gymnasium.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en veloverstået eksamen i Afsætning, kunne Kimmie, som har gået på studieretningen ’International business’, fejre sin studentereksamen sammen med sin fremmødte familie, de mange venner og klassekammerater, som spændt tog imod den nye student.

”Jeg glæder mig til et sabbatår, hvor jeg skal arbejde og nyde livet og så drømmer jeg om at læse til sygeplejerske eller pædagog på længere sigt”, fortæller Kimmie.

Samuel og Fatima glæder sig også til et sabbatår og derefter har Samuel planer om at rejse, mens Fatima vil i gang med sygeplejestudiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

For rektor Dorthe Milling Stjernholm er huedagene nogle af de bedste i løbet af året:

”Det er altid glædeligt at være med på sidelinjen og tage del i fejringen af studenterne med familie og venner på skolen”.

De næste dage bliver i alt 143 unge mennesker student fra på Det Blå Gymnasium. Resten af ugen står på studenterfester, dans om Alspigen, studenterkørsel og dimission.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...