Nu er frikvartererne på Den Internationale Skole meget sjovere

8. juni 2020 Uddannelse

I dag, mandag, blev det nye sports- og legeområde ved Den Internationale Skole på Agervang i Sønderborg indviet og de nye faciliteter gør, at de 150 elever, som går på skolen både får rørt sig og har det sjovt i frikvartererne.

“Vi venter stadig på, vores streetbasket bliver færdig, men fra i dag kan eleverne spille badminton, bordtennis, beach-volley, cricket og hockey samt fod- eller håndbold”, siger Den Internationale Skoles marketingsmand, Steve Hall.

“Hele herligheden koster 600.000 kroner og det er penge, vi har sparet op”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Den Internationale Skole er der elever fra 29 forskellige lande.

“De er kommet til Sønderborg, fordi deres forældre har fået arbejde her. 36 af børnenes forældre arbejder på Danfoss og jeg mener, at det er seks af børnene, der har forældre, som er på Linak og så er der en del, hvor forældrene er ansat på sygehuset – og så har vi også mange danske elever”, siger Steve Hall og tilføjer, at der ikke er klasser med over 20 elever.

Den Internationale Skole flyttede ind i lokalerne på Agervang i 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Flytningen gav flere elever og nu skal vi snart til at finde penge til at udvide for”, siger Steve Hall. Skolen har brug for tre klasseværelser mere.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...