Nu er sneen kommet

27. januar 2014 Uncategorized

Ishamrende kulde, en kraftig blæst og snevejr møder bilister og andre trafikanter her til morgen. Politiet opfordrer derfor alle, der skal på arbejde, til at køre tidligere afsted og holde god afstand.

- Det er kun dem, der ikke kører efter forholdene, der kommer galt afsted, siger en lastvognschef til dr.syd

– Det er kun dem, der ikke kører efter forholdene, der kommer galt afsted, siger en lastvognschef til dr.syd

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_9341

Både DMI og Vejdirektoratet advarer om isglatte veje mange steder i landet. Snevejret kom fra sydvest ved 1-tiden i nat og har siden bredt sig østover.

– Det er glat derude, så pas nu på. Indtil videre har der kun været melding om en enkelt tysk registreret bil der er havnet i grøften på motorvejen, dog uden at være til fare for andre på kørebanen, så det er heldigvis tydeligt for bilisterne, at de skal køre ekstra forsigtigt i dag, siger vagtchef Ole Aamann fra Syd og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I vejdirektoratet oplyser vagthavende Kenni Bøgh Lund, at der for øjeblikket saltes over hele landet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Politik, Nordborg

Jan Rytkjær Callesen prøver at genstarte sin politiske karriere

28. juni 2022 Politik

Jan Rytkjær Callesen fra Nordals, som tidligere har siddet i Folketinget og i Byrådet for Dansk Folkeparti, har meldt sig i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne. Han agter også at stille op som lokal kandidat – og spår, at Danmarksdemokraterne vinder hele 20 mandater til det næste folketingsvalg. “Jeg sagde i begyndelsen af maj måned, […]

Læs mere...