Nu er sneen kommet

27. januar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Ishamrende kulde, en kraftig blæst og snevejr møder bilister og andre trafikanter her til morgen. Politiet opfordrer derfor alle, der skal på arbejde, til at køre tidligere afsted og holde god afstand.

- Det er kun dem, der ikke kører efter forholdene, der kommer galt afsted, siger en lastvognschef til dr.syd

– Det er kun dem, der ikke kører efter forholdene, der kommer galt afsted, siger en lastvognschef til dr.syd

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_9341

Både DMI og Vejdirektoratet advarer om isglatte veje mange steder i landet. Snevejret kom fra sydvest ved 1-tiden i nat og har siden bredt sig østover.

– Det er glat derude, så pas nu på. Indtil videre har der kun været melding om en enkelt tysk registreret bil der er havnet i grøften på motorvejen, dog uden at være til fare for andre på kørebanen, så det er heldigvis tydeligt for bilisterne, at de skal køre ekstra forsigtigt i dag, siger vagtchef Ole Aamann fra Syd og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I vejdirektoratet oplyser vagthavende Kenni Bøgh Lund, at der for øjeblikket saltes over hele landet.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...