Nu er Universe åben – god idé at købe billet online

30. april 2021 Erhverv

I Universe åbnede deres sæson i dag, St. Bededag – og parken er åben i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona-retriktionerne.

“Vi er rigtigt glade for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele pakken”, siger Brian Jørgensen fra Universe til SønderborgNYT. Der var adskillige børnefamilier, som havde valgt at bruge deres fridag i Universe, Men – som en medarbejder sagde:

”Antallet af besøgende er ikke i nærheden af det maksimalt tilladte, men så er der jo kun kort ventetid, når der eksempelvis skal køres i radiobiler med V-briller på”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Universe har indført en kapacitetsgrænse for antallet af gæster i parken og opfordrer til, at gæsterne køber billet online for at sikre sig adgang.

De mest populære oplevelser og shows har en digital kø.

“Det betyder, at man får en tid, så man ikke skal stå i kø sammen med andre og når den tid, som man får, den nærmer sig, så får man en reminder på sin telefon”, siger Brian Jørgensen.

Gæster over 15 år skal vise coronapas, når de kommer til Universe.

SønderborgNYT var også i Universe på åbningsdagen – SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Sønderborg

Indbrud i skurvogn

18. maj 2021 112

Mandag fik politiet en anmeldelse om, der har været indbrud i en skurvogn, som holder på den tidligere genbrugsplads i Vester Sottrup. “Ruden i døren er knust og fra skurvognen er der stjålet en skruemaskine”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...