Nu kommer der liv i Musikskolen

21. april 2021 Uddannelse

I fire måneder har Sønderborgs musik-, performance- og balletelever mødt deres lærere via deres computerskærm. Det er slut for de fleste fra og med i dag, fordi Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme vedtog tirsdag aften at genåbne undervisningen for musikskolens elever under 18 år med et forsamlingsloft på 25 personer. Alle aktiviteter, der omfatter sang, fortsætter jævnfør reglerne dog som onlineundervisning.

Aftalepartierne var enige om at fortsætte en ansvarlig, gradvis og fleksibel udfasning af restriktionerne frem mod, at vaccine-milepælen er nået. Der tages udgangspunkt i 14-dages intervaller mellem genåbningsfaserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig over, at eleverne atter kan dyrke deres fritidsinteresse sammen med deres kammerater. Musik fungerer nemlig bedst, når man er sammen”, siger Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme i en pressemeddelelse.

“Jeg er imponeret over niveauet af kreativitet, som elever og lærere har udvist under nedlukningen for at få det hele til at fungere og det gælder eksempelvis på den måde, hvordan performanceeleverne fik det til at lykkes udendørs, siger næstformand Jesper Kock.  Musikskolen underviser omkring 650 elever fra 0 – 25 år i musik, sang, dans og performance og omfatter ud over musikskolen også Billedskolen Nordals, Sønderjyllands Danseakademi og Performanceakademi Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...