Nu skal det være billigere at låne til et sommerhus

28. marts 2017 Sundeved

Der er godt gang i sommerhussalget. I de første tre kvartaler sidste år blev der solgt 4.932 fritidsboliger i hele landet. Og i år er der yderligere en grund til at give drømmen om eget sommerhus en ekstra overvejelse.

Tirsdag fremsatte erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) et lovforslag, der skal gøre det billigere at eje et sommerhus. Regeringen vil nemlig gøre det muligt at låne op til 75 procent af sommerhusets pris med et realkreditlån.

I dag er grænsen på 60 procent, skriver Landdistrikternes Fællesråd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Landdistrikternes Fællesråd tager man positivt imod forslaget, der betyder, at sommerhusejere ikke skal låne så mange penge i banken til en dyrere rente.

“Vi er meget glade for forslaget, som vil gøre det billigere at være sommerhusejer, sætte mere gang i markedet, gavne turismen i alle dele af Danmark og give mere arbejde til lokale håndværkere”, siger Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...