NXT EV3lution fra Stevning/Sønderborg er nordiske mestre

2. december 2018 Uddannelse

Her i weekenden vandt det lokale FIRST Lego League hold NXT EV3lution fra Stevning/Sønderborg den Skandinaviske Finale 2018 i Oslo. Konkurrencen er kulminationen på årets skandinaviske turnering hvor 906 hold fra hele Skandinavien har deltaget og hvor weekendens sejr betyder at NXT EV3lution holdet har kæmpet sig helt til tops og kunne dermed hæve Skandinavian Champion trofæet.

Holdet har igennem årene vundet priser ved flere FLL konkurrencer i både Danmark, Europa og USA.

Den 10 november 2018 vandt holdet Champion-prisen. 1 markedsføringsprisen, 2 plads i projekt og robotkonkurrencens 1 pris ved et lokal finalestævne i Billund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sejren i Billund gav adgang til at kunne deltage i den Skandinaviske finale som fandt sted her i weekenden i Oslo, Norge, skriver holdet i en pressemeddelelse.

Ved finalen i Oslo vandt holdet anden-prisen i teknologi – robot-konstruktion og programmering – samt Champion prisen som er prisen som gives til det hold der er bedste i alle discipliner – projekt, markedsføring, samarbejde, robot kørsel, robot bygning og programmering.

Med sejren i Oslo har holdet nu kvalificeret sig til en af de helt store internationale konkurrence som finder sted i foråret 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holdet vil gerne takke sine sponsorer som har været med til at gøre det muligt for holdet at komme med til Oslo. Vores sponsorer er Linak, SDU samt ElastiSense.

Ligeledes en stor tak til Benjamin Thomsen fra firmaet ElastiSense som har været en vigtig spiller i forbindelse med årets projekt.

Holdet

Sebastian Juhl Jensen, Aksel Kronholm Jepsen, Lærke Hjorth Andersen, Carsten Uldahl Jansen, Katrine Hesselager Rothe, Jens Hesselager Rothe, Johannes Hesselager Rothe, Sebastian Theo Feddersen, Sebastian Matti Orye, Christian Hviid Petersen, Jakob Hesselager Rothe, Rasmus Staal

Artiklen fortsætter under annoncen

Hold vejledere: Hanne Rothe, Ejner Kobberø Andersen, Carsten Davidsen Hansen, Berit Davidsen Aasted

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...