Ny bestyrelsesformand hos Welfare Tech

18. april 2013 Politik

Koncernchef ved Falck, Allan Søgaard Larsen, afløser direktør Lars Kolind som bestyrelsesformand for Welfare Tech. Den nye formand får blandt andet til opgave at give foreningen et kraftigt internationalt fokus.

Da bestyrelsen i Welfare Tech i dag konstituerede sig med Allan Søgaard Larsen som formand, fik den en formand, som allerede har et dybt engagement inden for velfærdsteknologi. Han har bl.a. været formand for regeringens vækstteam for Sundheds- og velfærdsløsninger.

Allan Søgaard Larsen kan nu tage afsæt i de resultater, som Lars Kolind har præsteret, siden han blev første bestyrelsesformand for Welfare Tech i 2010. Lars Kolind brænder for udviklingen og velfærdsteknologien men har ønsket at trække sig for at få tid til andre aktiviteter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 112, Sønderborg

Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede. “Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi […]

Læs mere...