Ny EASV-konsulent brænder for det menneskelige puslespil i virksomhederne

27. august 2020 Uddannelse

En virksomhed er som et puslespil, hvor medarbejdernes kompetencer skal passe sammen for at danne det rigtige billede – og udgøre en stærk enhed. Anders Enevoldsen brænder for at forme og lægge de brikker ved at hjælpe med at styrke medarbejdernes kompetencer og dermed udvikle virksomhederne, skriver EASV i en pressemeddelelse.

Det ypperste inden for efteruddannelse

Med den tilgang må han være den noget nær perfekte chefkonsulent for Smart Academy, der er EASV’s center for efteruddannelser med afdelinger i både Esbjerg og Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har gennem min karriere oplevet, hvordan mennesker, afdelinger og hele virksomheder kan løfte sig, når medarbejderne udvikler deres kompetencer. Derfor synes jeg, det er fantastisk at få muligheden for at præsentere virksomhederne for det ypperste inden for efteruddannelser”, fortæller Anders Enevoldsen med henvisning til Smart Academys store udbud af både akademi- og diplomuddannelser og de skræddersyede uddannelsesforløb, akademiet også tilbyder.

Dygtigere medarbejdere ses på bundlinjen

Anders Enevoldsen kommer fra en lignende stilling som seniorkonsulent ved Udviklingscenter Syd og har også tidligere været erhvervskonsulent ved Kursuscentret Campus Vejle. Han lægger ikke skjul på at det nye job ved Smart Academy også er en personlig udvikling for ham.

“Huset EASV er et skridt op ad stigen i min egen karriere og i forhold til det, jeg kan tilbyde de efterhånden mange virksomheder i mit netværk. EASV er en super professionelt drevet organisation og teamet omkring Smart Academy er nyt og spændende. Det glæder jeg mig til at blive en del af”, siger den nye chefkonsulent.

Han mener, at de efteruddannelses-produkter, han nu kan tilbyde i regi af Smart Academy, er en fantastisk mulighed for virksomhederne for at dygtiggøre deres medarbejdere – og det endda for rimelige penge.

“Når medarbejdere får mulighed for at udvikle sig, udvikler de også den virksomhed, de er en del af, og det kan ses på bundlinjen”, understreger Anders Enevoldsen.

Han begynde jobbet som chefkonsulent ved Smart Academy den 1. oktober.

Pressefoto: Anders Enevoldsen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk