Ny formand i Hannemann Engineerings rådgivende organ

10. juni 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Dansk Bilinventars 48-årige driftsdirektør Ole H. Pedersen, er udpeget til formand for mekatronikvirksomheden Hannemann Engineerings rådgivende organ. Sønderborg-virksomheden, der er grundlagt i 2007, har specialiseret sig i mekanisk håndterings- og automatiseringsudstyr til industrien, og deltager i en række udviklingsprojekter med bl.a. Syddansk Universitet og robotteknologiske virksomheder og institutioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ole H. Pedersen, Privat foto.

Ole H. Pedersen, Privat foto.

Ole H. Pedersen er specialist i organisations- og forretningsudvikling, og skal bl.a. være med til at hjælpe Hannemann Engineering ind på eksportmarkederne, og til et tættere og mere strategisk samarbejde med industriens systempartnere.

Ole H. Pedersen, der er født og opvokset i Broager, er uddannet værktøjsmager for senere at læse til maskiningeniør med automatisering som speciale. Den teoretiske viden omfatter også HD i organisation, regnskabsvæsen, afsætningsøkonomi og marketing. Dertil kommer Six Sigma og en international project management uddannelse.

På den erhvervsmæssige front har Ole H. Pedersen erfaring fra ledende stillinger hos Grundfos, Sauer Danfoss, Monberg & Thorsen Stål, Broen og Danfoss. I fem år drev han egen konsulentvirksomhed indenfor strategisk analyse og udvikling af nye produktions- og salgsområder. Ole H. Pedersen har også stået i spidsen for Mechatronics Cluster Denmark, og med i spidsen for Dansk Produktions Univers, hvorfra han blev hentet til posten, som COO hos Dansk Bilinventar A/S – Danlad i Ejby på Fyn.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk