Ny i Jyske Bank: Dorthe Thaagaard Kjær

26. juni 2016 Uddannelse

Det er ikke mange uger siden Dorthe Thaagaard Kjær begyndte i Jyske Bank i Sønderborg og forklaringen på, at hun sagde farvel til en bank, hun har arbejdet for i rigtig mange år, er:

”Jeg har på min tidligere arbejdsplads haft rige muligheder til at prøve mine færdigheder af, også uden for den traditionelle bankrådgivers områder. Så jeg fandt det meget naturligt, at jeg nu var parat til at skifte til Jyske Bank”, siger Dorthe Thaagaard Kjær, der har stor erfaring med at rådgive kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

jb_PNG

”Når jeg skiftede til netop Jyske Bank, så er det fordi, her er helt anderledes produkter. Et eksempel er Jyske Banks Totalkonto, hvorfra en kunde kan have snor i alle sine bankforretninger”, siger Dorthe Thaagaard Kjær.

”Jeg synes, at Jyske Banks værdigrundlag – f.eks. at bruge sin sunde fornuft og være åben og ærlig  – har tiltalt mig meget”.

”Men først og fremmest har min indgangsvinkel været – hvor ville jeg selv være kunde”.

For mange mennesker vil det være en stor omvæltning at skifte arbejdsplads og skulle finde sig tilrette med nye chefer og kollegaer.

”Jeg synes ikke, det er så svært at få nye chefer eller kollegaer. Jeg er blevet godt modtaget her i Jyske Bank”.

De seneste dage har Dorthe Thaagaard Kjær brugt på at sætte sig grundigt ind i Jyske Banks nye boliglån – Jyske Renteloft.

”Jeg glæder mig til at fortælle kunder, der skal have omlagt deres F1, – F3 eller F5 lån, om Jyske Renteloft”, siger Dorthe Thaagaard Kjær, der skal være rådgiver for privatkunder i Jyske Bank i Perlegade

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk