Ny politiskole – gerne på Sønderborg Kaserne

10. august 2015 Uddannelse

Regeringen og Dansk Folkeparti har henover sommeren markeret sig med ønsket om at styrke politiet, og det blev igen aktuelt, da statsminister Lars Løkke Rasmussen holdt pressemøde i forbindelse med Venstres kaserne7sommergruppemøde i Billund.

Sønderborg Kommunes borgmester, Erik Lauritzen, opfordrer derfor regeringen til hurtigst muligt at sætte handling bag ordene – ikke mindst planen om at oprette en ny politiskole vest for Storebælt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En måde at give politiet bedre arbejdsbetingelser kunne være, at regeringen ser på muligheden for, at kunne uddanne flere betjente. I Sønderborg står vi klar med alle de faciliteter der vil være behov for, for at kunne starte en sådan uddannelse op – det er sådan set bare at sige til, så skal vi nok løfte opgaven”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Tanken er, at politiet kan bruge kasernen, som Sønderborg Kommune har købt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...