Nycirkus ryster fremmede skoleelever sammen

7. august 2015 Augustenborg

Når 75 elever på mandag starter i 7. klasse på Augustenborg Skole, kender mange af dem ikke hinanden. Derfor deltager skolen i år i det nyskabende koncept, Nycirkus.skole

For andet år i træk deltager Sønderborg Kommune i Nycirkus på Skemaet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år kommer det Augustenborg Skole til gode, der i næste uge bruger konceptets akrobatik og jonglering til på fire dage at ryste 75 elever sammen, der kommer fra flere forskellige skoler.

Viceskoleleder Mette Elmerdahl på Augustenborg Skole ser frem til en sjov og anderledes uge for eleverne i 7. årgang og deres nye klasselærere.

“Vi starter på mandag den 10. august med tre helt nye 7. klasser. En klasse kommer fra Fryndesholm Skole og to klasser fra Augustenborg Skole, og de klasser er blevet blandet til tre helt nye 7. klasser. Vi synes, at Nycirkus er en oplagt mulighed for at give vores elever den bedst mulige begyndelse på 7. årgang, da det både indeholder bevægelse, udfordringer, tillidsøvelser og samarbejde i et”, siger Mette Elmerdal.

Nycirkus på Skemaet bringer nycirkus ind i undervisningen i folkeskoler og på institutioner. Nycirkus er en kunstart og en bevægelsesform, der kombinerer fysisk, kreativ og social læring.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk