Nyd Munch & Broderskabet og deres kopitro Kim Larsen-sange

18. september 2020 Kultur

Anders Munch & Broderskabet hylder Danmarks spillemand nr. 1 – Kim Larsen – og er nok det mest autentiske og velspillende orkester i sin genre i Danmark.

De tager publikum med på en musikalsk rejse gennem Kim Larsen og Gasolins enorme sangskat, krydret med anekdoter og monologer, som kun Kim Larsen mestrede.

Hvad kan du forvente?

De vægter den ”rene vare”. Intensitet, dynamik – og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken. Bandet har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gaso-lins bagkatalog og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik, skriver Olferts Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

På kopitro vis bevæger Anders Munch & Broderskabet sig gennem et univers af sange, der aldrig går i glemmebogen.

Det er Olferts Venner der inviterer til koncert lørdag den 26. september kl.20:00 i Nordborghallen med Munch og Broderskabet.

Billetter kan købes hos Nordborg Boghandel og her på Billetsalg

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...