Nyd synet af de mange græskar ved Statsskolen

26. oktober 2021 Uddannelse

En fredag morgen i 2020 mødte Statsskolens elever ind til en ‘ny tid’, hvor Corona-restriktionerne gjorde, at elever og lærere skulle bære mundbind, når de færdes på de fælles arealer.

“Coronaen kommer til at fylde meget i vores hverdage og for at få restriktionerne ind på en mere munter måde, så har eleverne lavet Halloween-græskar og kædet dem sammen med restriktionerne”, sagde rektor Ole Kamp Hansen til SønderborgNYT i 2020.

Tirsdag blev der igen stillet mange græskar på den lave mur ud for Statskolen, så man kan se dem, når man går – eller kører forbi skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sidste år var det en fin adspredelse fra hverdagen, at eleverne kunne være lidt krative, så den succes gentager vi i år”, siger lærer Janne Ringgaard Maschoreck til SønderborgNYT.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...