Nye elever begynder på EUC Syd – og de starter med fjernundervisning

4. april 2020 Uddannelse

Som følge af Statsministerens udmelding omkring Covid-19 situationen har EUC Syd nu været lukket siden 12. marts, men undervisning og administration har hele tiden været i drift, idet elever og ansatte i videst muligt omfang arbejder hjemmefra.

Som udmeldt på regeringens pressemøde den 27. marts skal alle offentligt ansatte bidrage til den økonomisk vanskelige situation, og det betyder i praksis, at skolens medarbejdere i stor udstrækning afvikler 5 dages ferie, afspadsering eller lignende i perioden fra 12 marts til 13 april. Det er besluttet efter dialog med hver enkelt medarbejder, hvilken type frihed, der skal anvendes samt hvornår friheden skal afvikles, skriver EUC Syd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har stadig ikke hørt nyt fra ministeriet med hensyn til, hvornår vi må lukke skolen fysisk op igen. Det betyder, at undervisning med nye hold og elever, som skal starte den 15. april kører som fjernundervisning via internettet på de forskellige platforme, vi bruger på skolen, og disse elever er alle indkaldt til online-undervisning.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...