Nye gymnasieelever rystes sammen i naturen

26. august 2021 Uddannelse
Ryste-sammen-tur. Foto: Det Blå Gymnasium
Ryste-sammen-tur. Foto: Det Blå Gymnasium

Godt 200 elever er efter sommerferien begyndt i 1.g på Det Blå Gymnasium og som en del af introduktionen til at være gymnasieelev er de mange elever på skift en tur i den skønne natur omkring Mommark for at lave ryste-sammen teambuilding-øvelser. Der er fokus på samarbejde såvel når de unge mennesker skal en tur i Himmelstigen som bygge sæbekassebil, hvor der også skal køres ræs.

Aktivitetsdagen begyndte med at underviser Sune Andersen bød velkommen og overraskede med en icebreaker, som aktiverede alle elever. Herefter var humøret blandt eleverne højt og de var klar til dagens program.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er stadig i den spæde start af deres gymnasieliv, hvor de skal lære deres nye kammerater og undervisere godt at kende”, fortæller rektor på Det Blå Gymnasium Dorthe Milling Stjernholm i en pressemeddelelse og fortsætter og vi har rigtig gode erfaringer med at lægge teambuildingsøvelser ud over de første uger til at ryste eleverne sammen og styrke fællesskabet i klasserne. Det giver et godt fundament for de kommende tre år i gymnasiet”.

Der var teambuilding og introduktion til gymnasiet for to uger siden og i denne uge tager eleverne først en dag til Mommark med teambuilding og dernæst en dag i Universe, hvor teambuilding kombineres med matematik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eleverne er fordelt i otte grundforløbsklasser på Det Blå Gymnasium.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...