Nye medlemmer strømmer til Egernsund Borgerforening

28. februar 2015 Gråsten

Pressemeddelelse:

Egernsund Borgerforening har fortsat succes med at hverve nye medlemmer. I det forløbne år lykkedes det at få medlemstallet op på 245 – en stigning på hele 113 sammenlignet med året før.

Bestyrelsen har haft travlt med – i samarbejde med bl.a. Sønderborg Kommune – at arbejde for en række forbedringer i byen af bl.a. vejforholdene. Borgerforeningens største ønske  – også i fremtiden at kunne benytte Egernsund Skole i et vist omfang – har kommunen bremset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune mener, at den kommunale hjemmepleje har behov for at bruge hele skolen. Det er borgerforeningen stærkt forundret over.

Egernsund Borgerforening inviterer til “Operation Ren By” den 19. april. Det tilsvarende arrangement i fjor blev et tilløbsstykke med 40 deltagere.

På generalforsamlingen blev der fremsat en række forslag, bl.a. om en udstilling med værker af den afdøde Egernsund-kunstner, Peter Nicolaisen.

Formand Tove Hagenau sagde i sin beretning bl.a., at “hvis vi ikke skal blive glemt i Egernsund, er det nødvendigt at være på banen hele tiden”.

Tove Hagenau og Henning Jürgensen blev genvalgt til bestyrelsen, mens John Andresen ønskede at træde ud. Han afløstes af Lejf Christensen, der som menigt medlem har gjort en stor indsats for foreningen.

P. Broch Larsen er ny suppleant.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk