Nyt samarbejde vil styrke syd- og sønderjyske virksomheder

3. juli 2018 Uddannelse

Det går godt for virksomhederne i Syddanmark.

Faktisk så godt, at manglen på kvalificeret arbejdskraft efterhånden er ved at være den største udfordring for at sikre fortsat vækst, skriver EASV i en pressemeddelelse.

Derfor vil områdets to store udbydere af efteruddannelse, IBA i Kolding og EASV i Esbjerg og Sønderborg, nu indlede et forpligtende samarbejde om et stærkt, samlet tilbud til områdets virksomheder.

Flere og bedre efteruddannelser

“Som erhvervsakademier er det vores fornemste opgave at sørge for, at virksomhederne i vores del af Danmark har adgang til kvalificeret arbejdskraft. Og i en tid, hvor mange virksomheder netop oplever store udfordringer med at besætte ledige stillinger, er det ekstra vigtigt, at vi gør det nemt for dem også at opkvalificere deres eksisterende medarbejdere” siger Johanne Gregersen, der er bestyrelsesformand på Erhvervsakademi SydVest med campus i Esbjerg og Sønderborg og formand for Teknisk Landsforbund Sydvest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...