Nyt samarbejde vil styrke syd- og sønderjyske virksomheder

3. juli 2018 Uddannelse

Det går godt for virksomhederne i Syddanmark.

Faktisk så godt, at manglen på kvalificeret arbejdskraft efterhånden er ved at være den største udfordring for at sikre fortsat vækst, skriver EASV i en pressemeddelelse.

Derfor vil områdets to store udbydere af efteruddannelse, IBA i Kolding og EASV i Esbjerg og Sønderborg, nu indlede et forpligtende samarbejde om et stærkt, samlet tilbud til områdets virksomheder.

Flere og bedre efteruddannelser

“Som erhvervsakademier er det vores fornemste opgave at sørge for, at virksomhederne i vores del af Danmark har adgang til kvalificeret arbejdskraft. Og i en tid, hvor mange virksomheder netop oplever store udfordringer med at besætte ledige stillinger, er det ekstra vigtigt, at vi gør det nemt for dem også at opkvalificere deres eksisterende medarbejdere” siger Johanne Gregersen, der er bestyrelsesformand på Erhvervsakademi SydVest med campus i Esbjerg og Sønderborg og formand for Teknisk Landsforbund Sydvest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...