OK 2018: Topforhandlerne meldt til politiet for at bryde tavshedspligten

17. maj 2018 REGIONALT

Der blev sagt meget under de langvarige overenskomstforhandlinger, når forhandlerne gik til og fra Forligsinstitutionen.

Men spørgsmålet er, om chef- og topforhandlere som FOA’s Dennis Kristensen og Michael Ziegler fra Kommunernes Landsforening også brød tavshedspligten undervejs.

Det mener en borger, der nu har rejst en sag om brud på tavshedspligten hos Københavns Politi. Her forventer man, ifølge DR Nyheder, at kunne efterforske sagen ‘forholdsvis hurtigt’ og dermed tage stilling til, om der skal rejses sigtelse. Er der sket brud på tavshedspligten, kan det udløse en bødestraf.

Kommunernes topforhandler, Michael Ziegler, mener han har ladet munden løbe over mere end lovligt er.

“Hvis der for alvor var noget at komme efter, er det min vurdering, at det var noget, som Forligsinstitutionen selv ville have rejst”, siger Michael Ziegler til DR Nyheder.

Under overenskomstforhandlingerne indskærpede forligsmand Mette Christensen flere gange, at tavshedspligten skulle overholdes.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...