Online Åbent Hus på Statsskolen kan opleves måneden ud

12. februar 2021 Uddannelse

Forleden var der virtuelt åbent hus på Statsskolen og de grundige forberedelser gør, at det er muligt at holde åbent hus frem til marts.

”Vi blev tidligt klar over, at vi ikke bare ville sætte strøm til det vi plejer at gøre. Vi valgte derfor at producere en række videoer, der viser vores uddannelser og skolen, som den ville se ud i en normal hverdag. Vi ville hellere vise skolens liv, end at snakke om det”, siger rektor Ole Kamp Hansen.

”Denne form giver os også mulighed for at lave et Åbent Hus, der ikke bare foregår på én aften, men som er åbent helt frem til 1 marts, som er sidste frist for tilmeldingen til ungdomsuddannelser”, siger Ole Kamp Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af aftenen svarede både elever og studievejledere på spørgsmål, via livechat, telefon og online-samtaler. Gæsterne kunne få svar på alt om skolens uddannelser og det sociale og faglige miljø på Statsskolen.

Gæsterne havde samtidig mulighed for, i eget tempo, at se en række videoer, der præsenterede STX- og HF-uddannelsen og samle indtryk om, hvordan det er at være elev på Statsskolen.

Det er selvfølgelig stadig muligt at se alle de mange videoer om skolens uddannelser, talentarbejde, studiestøtte, traditioner, fester og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frem til den 1, marts er det muligt at booke en samtale med både elever og studievejledere på Statsskolens hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...