Onsdag tager kommunen stilling til om skolerne skal åbne 4. januar

29. december 2020 COVID-19

Regeringen lader det være op til de enkelte kommuner, om folkeskoleelever skal møde i skole mandag den 4. januar eller om der skal tilbydes hjemmeundervisning.

“Kommunens chefgruppe skal have en snak om situationen tirsdag morgen og jeg forestiller mig, vi bliver enige om, at vi følger smittetallene og ser, om der meldes noget ud fra regeringen op til nytår. Tanken er, at vi i morgen, onsdag med afsæt i smittetallene – tager stilling til, om det er forsvarligt at åbne skolerne i den første uge i det nye år”, siger sundhedsdirektør Carsten Lund til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg har det højeste incidenstal

For fjerde dag i træk viste smittetallene mandag det største smittetryk med et incidenstal på 294.

Sønderborg har de seneste fire dage været hårdest ramt af de 14 syd- og sønderjyske kommuner og nærmer sig nu for første gang et incidenstal på 300.

Der er den seneste uge registreret 218 smittede personer.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...