Opgradér til bachelorniveau og behold dit fuldtidsarbejde

13. august 2015 Uddannelse

Pressemeddelelse:

Nu kan datamatikere tage en fleksibel diplomuddannelse i softwareudvikling, samtidig med at de arbejder fuldtid. Virksomheder og medarbejdere er begejstrede over den nye fleksible løsning, der kombinerer hjemmestudier, faglige oplæg og undervisning.

TeleBilling og Erhvervsakademi SydVest står bag initiativet.

Hos softwarevirksomheden TeleBilling i Sønderborg vokser projekterne sig større og mere komplekse. De oplever mangel på kompetencer, men ønsker at bevare deres i forvejen dygtige medarbejdere. Derfor investerer de nu i efteruddannelse til medarbejderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Telebilling

Foto: Telebilling

“Med Erhvervsakademi SydVests fleksible løsning kan vores medarbejdere tilegne sig den nyeste viden, samtidig med at de beholder deres fuldtidsjob. Vi er overbeviste om, at det vil øge deres motivation for at finde nye måder at løse deres udfordringer på, fordi de bliver bedre rustet til at håndtere og implementere komplekse løsninger”, siger Bettina Bekke, Vice President for HR, Administration og Legal hos TeleBilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

TeleBilling har allerede 14 tilmeldte til det første hold, der starter den 28. august. Deltagerne følger enten den fulde uddannelse eller enkelte moduler.

Alle skal kunne uddanne sig

Erhvervsakademi SydVest arbejder løbende på at udvikle nye og fleksible uddannelsestilbud. Uddannelsen i softwareudvikling er i forvejen mulig at tage som et fuldtidsstudium, men når du har fast job, hus og bil, kan det være svært at droppe fuldtidsarbejdet og gå ned i løn.computer

“For os er det vigtigt, at vi tilpasser os erhvervslivets behov og udvikler måden, vi uddanner på. På uddannelsen kan deltagerne inddrage aktuelle problemstillinger fra deres job i undervisningen og dermed gøre uddannelsen relevant for deres arbejde. De får nye, aktuelle redskaber med, som de kan tage i brug mandag morgen”, siger Anne-Mette Tønnesen, uddannelseschef ved Erhvervsakademi SydVest.

Med den nye løsning studerer deltagerne online hjemmefra og deltager i faglige oplæg og undervisning cirka tre weekender pr. semester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et holdbart koncept

TeleBilling ansætter mange kompetente datamatikere fra Erhvervsakademi SydVest. Bettina Bekke mener, det er en god måde at videreuddanne datamatikerne i nærområdet på.easv

“Konceptet passer perfekt til vores behov, og vi håber, vi kan sende flere medarbejdere på de kommende uddannelsesforløb. Vi ser det som en investering i vores fælles fremtid”, siger Bettina Bekke, Vice President for HR, Administration og Legal hos TeleBilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uddannelsen er opstået i et samarbejde mellem TeleBilling og Erhvervsakademi SydVest. Første hold starter med fuld besætning den 28. august. Næste hold starter i januar 2016.

Fakta om uddannelsen 

  • Overbygningsuddannelse til datamatikeruddannelsen
  • Varer to år – der er undervisning cirka tre weekender pr. semester
  • Uddannelsen henvender sig til datamatikere, der vil efteruddanne sig, men samtidig beholde deres job
  • Diplomuddannelsen starter to gange om året
  • Fagene er de samme som på overbygningsuddannelsen på fuldtid. Læs mere her: https://www.easv.dk/da/softwareudvikling

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk