Ophørssalget hos design-VEST i Gråsten går forrygende og nu kan du spare 50 procent

Nu kan der spares 50 procent hos design-VEST. Arkivfoto: Ole Kæhler
Nu kan der spares 50 procent hos design-VEST. Arkivfoto: Ole Kæhler
17. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Siden marts måned har butikken design-VEST, som ligger på Torvet i Gråsten, haft ophørssalg, fordi ejeren, Hans Kurt, har valgt at lukke butikken senere på året. For at sætte ekstra skub i ophørssalget kan der nu spares 50 procent på interiør og fashion.

”Vi har haft en rigtig god start på vores ophørssalg og særligt da vi havde åbent i dagene omkring Kritsti Himmelfartsdag, var der mange gamle og nye kunder på besøg i butikken. Men vi har fortsat et stort varelager, vi gerne vil af med, så nu sætter vi ekstra skub på ophørssalget, så vi fra i dag, fredag, giver 50 procent rabat på vores produkter,” siger Hans Kurt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

design-VEST har valgt at holde åbent både Pinsedag og 1. Pinsedag fra klokken 11 til 15 og Hans Kurt siger, at der fortsat er rigtig mange gode produkter til salg.

”Jeg havde jo ikke forestillet mig, at jeg blev nødt til at lukke butikken på grund af mit helbred, så jeg har fortsat et stort lager, som jeg gerne vil af med. Så jeg håber, vores kunder, gamle som nye, vil bakke op og komme ned og gøre en rigtig god handel de kommende uger,” siger Hans Kurt fra design-VEST.

design-VEST ligger på Torvet i Gråsten og sælger interiør og fashion. Blandt de nedsatte varer er blandt andet lamper, som ejeren selv designede for en del år siden, ligesom inventaret fra butikken og kontoret også er sat til salg til en god pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se butikkens åbningstider og de mange produkter til halv pris her på design-VESTs hjemmeside.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...