Oplev vandreforestillingen Augustenborgs Stemmer

Pressefoto
Pressefoto
13. juni 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Grummes Teater er på Augustenborg Slot, hvor de frem til og med lørdag dykker ned i stedets lange historie i en vandreforestilling, hvor publikum går rundt ved slottet og mellem de omkringliggende palæer, hvor de møder hertuginder og også H. C. Andersen. Der er også en såret soldat, som bliver indlagt på Augustenborg Slot, der bliver lazaret efter hertugen blev smidt ud og selvfølgelig er der også en sygeplejerske.

I starten af 1800-tallet dannede Augustenborg Slot rammerne for fest og farver og forestillingen giver sit bud på, hvordan det lyder, når fortidens stemmer sætter ord på mødet med den moderne kunst, som præger stedet i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karaktererne, som publikum kommer helt tæt på under vandringen, spilles af de kendte skuespillere Kristian Halken, Sonja Oppenhagen, Kirsten Olesen, Anja Owe, Malene Beltoft Olsen, Charlotte Munck og Kristian Grumme.

Når publikum vandrer rundt mellem slottet, palæerne og parkanlægget og oplever kunsten, naturen og historiens vingesus, bliver det til fortællinger og optrin.

”Det er en rigtig god måde at få historien serveret på, fordi man husker mere af den”, siger teaterchef Kristian Grumme til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hertugerne i Augustenborg er en spændende del af vores historie og den fortæller vi på en måde, der er mere levende end plancher og bøger. Vi går anderledes til tingene og får følelserne med”.

Efter fredags-forestillingen kommer skuespillerne ud til publikum, som kan komme helt tæt på og få en snak om forestillingen.

Her kan du se, hvornår de øvrige forestillinger spilles.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det danske vejr er omskifteligt, og det har vi desværre ingen indflydelse på. Det er betingelserne for udendørsteater i Danmark. Derfor er det en god idé at klæde sig på, så man er forberedt på lidt af hvert. Grummes Teater vil som arrangør af vandreforestillingen Augustenborgs Stemmer hver dag holde sig opdateret på vejrforholdene og tage de nødvendige forholdsregler, så gennemførelsen af forestillingen får de bedste vilkår.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...