Opmærksom læser fandt stjålet scooter

Arkivfoto
Arkivfoto
16. januar 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften bragte SønderborgNyt en artikel om en ung mand, der havde fået stjålet sin scooter ved Føtex i Sønderborg. Via SønderborgNyt havde hans overbos fhv. kæreste kendskab til tyveriet og han fandt scooteren i midtbyen torsdag aften.

Den heldige ejer skriver til SønderborgNyts læsere:

Tusind tak fordi i bragte min efterlysning på min scooter. Min overbo kom løbende ned og sagde at børnenes far var sikker på at det den, der stod foran Slik Planeten nede i byen.

Jeg skyndte mig derned og fan’me om det ikke var dén.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den har skiftet farve til fra rød til matsort, men er heldigvis kun lidt ødelagt

En stor tak skal lyde til at de søde mennesker som delte artiklen, så rigtigt mange vidste, jeg savnede min scooter.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...