Otte elever fra EUD Business til regionale mesterskaber i Kolding

3. oktober 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Otte elever fra EUD Business i Sønderborg er på vej til de regionale mesterskaber i DM i Skills på Torvet i Kolding Storcenter den 13. oktober, hvor de skal konkurrere med elever fra handelsskoler i Region Syddanmark om at blive de bedste inden for detail.

dsc_0032

Laura S. Lemke, Vanessa W. Poulsen, Camilla Madsen, Anne B. Lund og Hannah W. Kristensen. Foto: EUD Business

Fra EUD Business deltager to hold i konkurrencen, fordi de netop har vundet det lokale mesterskab på Business College Syd.

Eleverne fra de to hold deltager med en messestand i samarbejde med Project Zero og Sønderjysk Elitesport.

Vinderholdene er Cecilia Kretzmann, Manuela Knudsen, Heidi Jensen og  Nicoline S. Hedegaard med en messestand for Project Zero og Laura S. Lemke, Vanessa W. Poulsen, Camilla Madsen, Anne B. Lund og Hannah W. Kristensen med en messestand for Sønderjysk Elitesport, skriver Business College Syd i en pressemeddelelse.

Der er seks forskellige parametre inden for detail, som eleverne konkurrerer inden for, og det er her de skal vise deres faglige evner. Hver gruppe udvikler et butikskoncept, og eleverne bedømmes ud fra deres faglige evner inden for dekoration, markedsføringsplan, event, personligt salg og hjemmeside. Desuden bliver de udsat for en mystery shopper, som vurderer dem på deres service.

Det er uddannelsesleder Lars Boes Jørgensen og underviser Brian Kaslund, som skal med eleverne til Kolding Storcenter for at bakke dem op.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk