Over 100 er meldt ind i Broagers nye medborgerhus

28. september 2016 GALLERIER

Over 100 borgere i Broager har meldt sig ind i foreningen, som sammen med kommunen skal drive det kommende medborgerhus i Broager. Op til det stiftende møde på torsdag har flere end 30 indleveret forslag til, hvad medborgerhuset skal hedde.

“Jeg er meget tilfreds med optakten til det stiftende møde på torsdag. Det er rigtig positiv, at byen bakker op, før de faktisk ved, hvad medborgerhuset skal indeholde”, siger Erik Krogh, koordinator for den arbejdsgruppe, som i næsten to år har forhandlet med kommunen og forberedt indretningen af det gamle rådhus i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han glæder sig også over, at så mange har indsendt kreative og gode forslag til husets navn. Det valgte navn bliver meddelt på mødet i aulaen på skolen på torsdag, hvor de fremmødte først får noget at vide om indretningen. Mødet slutter med valg af bestyrelse.

“Vi opfordrer borgerne til at møde frem i stort tal for at høre om medborgerhuset. Det er helt uforpligtende. Og dem, som også vil være medlem, opfordrer vi til at møde op fra kl. 19, før mødestart kl. 19.30. Et medlemskab koster kun 50 kr.”, siger Erik Krogh i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For knap tre år siden blev Broagers tidligere rådhus ramt af stormskader, men nu er det atter brugbart.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...