Over 100 er meldt ind i Broagers nye medborgerhus

28. september 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Over 100 borgere i Broager har meldt sig ind i foreningen, som sammen med kommunen skal drive det kommende medborgerhus i Broager. Op til det stiftende møde på torsdag har flere end 30 indleveret forslag til, hvad medborgerhuset skal hedde.

“Jeg er meget tilfreds med optakten til det stiftende møde på torsdag. Det er rigtig positiv, at byen bakker op, før de faktisk ved, hvad medborgerhuset skal indeholde”, siger Erik Krogh, koordinator for den arbejdsgruppe, som i næsten to år har forhandlet med kommunen og forberedt indretningen af det gamle rådhus i Broager.

Han glæder sig også over, at så mange har indsendt kreative og gode forslag til husets navn. Det valgte navn bliver meddelt på mødet i aulaen på skolen på torsdag, hvor de fremmødte først får noget at vide om indretningen. Mødet slutter med valg af bestyrelse.

“Vi opfordrer borgerne til at møde frem i stort tal for at høre om medborgerhuset. Det er helt uforpligtende. Og dem, som også vil være medlem, opfordrer vi til at møde op fra kl. 19, før mødestart kl. 19.30. Et medlemskab koster kun 50 kr.”, siger Erik Krogh i en pressemeddelelse.

 

For knap tre år siden blev Broagers tidligere rådhus ramt af stormskader, men nu er det atter brugbart.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...