Overvældende mange til Åbent Hus på Statsskolen

18. januar 2023 Uddannelse

Tirsdag aften var Festsalen på Statsskolen fyldt med elever fra grundskolernes afgangsklasser og deres forældre og det skyldes, at der var Åbent Hus på gymnasiet.

“Det er overvældende at se så mange til Åbent Hus og i aften møder de måske kommende elever vores elever og bliver vist rundt på skolen. Forældrene kommer til at høre om STX og HF ude ved kaffebordene”, sagde rektor Ole Kamp Hansen i sin velkomst. Inden han tog ordet, spillede et af Statsskolens orkestre – og med i orkestret var X-Factor-deltager, Theodor Blønd Vestergaard, der også er Statsskoleelev.

Artiklen fortsætter under annoncen

En af eleverne fra skolen sagde også nogle ord om det at være elev.

“I skal huske, at en studentereksamen ikke er noget, som vi får. Det er noget, vi tager og der skal virkelig arbejdes, inden man får lov til at få den eftertragtede hue. Når det er sagt, så skal I vide, at vi har det supergodt sammen”.

Forleden var der Åbent Hus på Det Blå Gymnasium og torsdag er det AGS, der slår dørene op.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...