På Slaget 12 spiller på slottet i Nordborg

9. marts 2019 Kultur

Publikum er garanteret en koncertoplevelse af de helt store, når et af Danmarks mest ikoniske livebands, På Slaget 12, lægger vejen forbi Nordborg Slot lørdag den 6. april. På Slaget 12 er kendte og elskede af det meste af Danmarks befolkning for deres smukke melodier og begavede tekster. De turnerer lige nu landet rundt, og har altså valgt at tilføje Nordborg til deres rute.

Det er flere end 30 år siden På Slaget 12 slog igennem med deres mega-hit ’Hjem til Aarhus’, men det er første gang foreningen Olferts venner har det erfarne band på programmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er utroligt glade for at kunne åbne dørene til en koncert med På Slaget 12. Vi tror, de henvender sig til en bred målgruppe, fordi deres hits er så stor en del af vores danske sangskat, at de fleste – uanset alder – har et forhold til deres sange og melodier. Det er svært ikke at synge med og give nostalgien frit løb, når man hører klassikere som ’Tag Kæresten i Hånden’, ’Hjem til Aarhus’ og ’Ud På Det Blå Ocean’, så vi glæder os til en festlig aften”, siger Hans Skov Pedersen, formand for Olferts Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til at skabe de festlige rammer, vil DJ Mitu underholde med masser af god musik både før og efter På Slaget 12 indtager scenen kl. 20:00 – dørene åbner kl. 19:30, skriver Olferts Venner.

Billetterne til koncerten koster kr. 300 og KAN KØBES HER.

Hvis du ønsker at spise i forbindelse med koncerten, åbner dørene kl. 18:15 – og prisen for koncert og lækker buffet fra Slagter Nielsen er kr. 390.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...