På AGS er årets Weib-Tour – som er for pigerne – skudt i gang

3. februar 2023 Uddannelse
Weib-arrangørerne Laura Bielefeldt og Mettemarie Jessen
Weib-arrangørerne Laura Bielefeldt og Mettemarie Jessen

Weib-Touren er i fuld gang – og det er en fest på AGS, som kommer hvert år. Den holdes vedlige ved, at dem, der har stået for festen året før – to 3.g’ere – vælger de næste ’Weib-damer’, som får ansvaret for at føre trationen videre.

Dette er lykkes i så mange år og heldigvis får de nye ’Weib-damer’ også Weib-bogen, som gemmer på al information om tidligere fester. Lige fra priser, lokation og så er det fedt at se, hvem der har stået for det de tidligere år.

Forfesten startede kl 13:15, hvor AGS-pigerne mødtes i FredAGSbaren og årets ’Weib-damer’ stod for nogle forskellige aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er så heldige, at lokale forretninger og virksomheder har hjulpet med præmier”, siger Weib-dame Laura Bielefeldt til SønderborgNYT. Hendes medarrangør er Mettemarie Jessen.

Hun nævner blandt andet, at pigerne kan vinde Nightbowling fra FunBowling, lækre hårprodukter fra Salon IbenT og nogle smukke armbånd. Pigerne får også hver en goodiebag.

”Meningen med Weib-Tour er at styrke sammenholdet mellem pigerne fra de forskellige årgange og vi lægger ud med nogle aktiviteter, så vi har dem at være sammen om”, siger Laura Bielefeldt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra forfesten til pige-fest på Lola

”Dørene hos Lola åbner for de andre dejlige damer kl. 19, hvor vores dejlige glimmerfyre står klar med en lækker drink. Bortset fra glimmerfyrene er alt personale kvinder, det skaber et trygt miljø og en form for ’sisterhood’.  Vi er så heldige, at NUS leverer lækker mad”, siger Weib-damerne.

“Den vigtigste tradition vi har, er vores mange løbeture ud af Lola og rundt om Alspigen, hvor vi synger Weibsangen. Her er det nemt at se hvem der er 3.g’er og 2.g’er, fordi 3.g’erne er klædt ud og temaet i år er ’Landområder’ og det bliver sjovt at se dem i deres udklædninger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pigerne fra 1. g kan ikke komme med på Lola, fordi de ikke er gamle nok til at komme ind.

Weib-Touren slutter når byen åbner klokken 22.

Du kan SE BILLEDER HER.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...