På lørdag er det Hundens Dag i Universe

Hundens Dag i Universe. Pressefoto
Hundens Dag i Universe. Pressefoto
22. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På lørdag åbner Universe for en helt ny dag i parkens historie: Hundens dag, hvor alle hundeejere inviteres til nogle spændende timer med og omkring menneskets bedste ven. Firmaet Agrosam, Birgitte Andersen fra Kørende Dyrlæge og foreningen Danmarks Civile Hundeførerforening fra Broager deltager med deres ekspertise på hver deres forskellige områder.

“Det bliver spændende for os at møde og tale med parkens gæster om vores fælles interesse for hunden. Normalt er vi mest på udstillinger og messer, men ser frem til nogle gode timer, hvor der er tid til at tale om foder, legetøj og pelspleje. Sammen med dyrlægen og DCH fra Broager vil jeg sige, at alle hundeelskere kan gå derfra med nyttig viden om hunden”, siger Ellen Rotman, ejer af Agrosam, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Birgitte Andersen fra Kørende Dyrlæge vil svare på spørgsmål, som de fremmødte gæster måtte have omkring deres hunds sundhed. Gæster uden hund kan også få en god snak med dyrlægen om små og store problemer i forhold til de fleste dyr.

Danmarks Civile Hundeførerforening afdeling Broager kommer og giver gode råd om adfærd, træning, agility, fitness og meget mere. Parkens gæster kan møde dem ved raketbanen, hvor de har opstillet dele af en bane, der kan afprøves af hundene med deres ejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

På dagen bliver der et stort indhegnet hundeområde i parken, hvor alle de besøgende hunde kan tumle og lege, det er dog på hundeejerens eget ansvar.

Alle hunde er velkommen I Universe og hundeejerne kan få udleveret et hundekort, der viser de 12 steder i parken, hvor der er hundeområder med vandskåle og hvileplads i skyggen. Der udleveres poser til efterladenskaber i informationen.

Hunde skal altid være i snor og de må gerne være på terrasserne ved spisestederne, men ikke i spisestederne og bygningerne. Førerhunde og servicehunde er tilladt i alle bygninger, med ID-vest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 10.00 – Parken åbner for alle gæster.

Kl. 11.00 – 14.00 Hundens dag.

Kl. 17.00 – Parken lukker og tak for i dag.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...