På lørdag fejrer KGGO sit 10 års jubilæum

26. oktober 2023 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Nu er det 10 år siden at KGGO startede og det vil vi gerne fejre. Vi vil hylde medlemmer, frivillige, venner af foreningen, følgere og sponsorer, uden jer ingen KGGO, siger KGGOs stfiter og formand, Svend Schütt til SønderborgNYT.

”Det vil glæde os at se jer alle til en reception lørdag kl. 11.00-14.00  i BHJ Salen i Ahlmannsparken, hvor KGGO vil vi være vært til lidt lækkerier til ganen”.

På ønskesedlen er der kun ét ønske på den runde dag – og det er penge til fælles oplevelser for foreningens medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Svend Schütt tog for 10 år siden initiativet til KGGO, en forening for kørestolsbrugere og gangbesværede i Gråsten og Omegn.

“Det skal være en forening, hvor der er aktiviteter og oplevelser, ikke en brok-forening”, sagde Svend Schütt tilbage i 2013 og siden har der været masser af aktivitet. Paradart, kørestolsringridning, kørestolsbasket, udflugter, cykleture på parallelcykler og så har foreningen fået lavet sin egen æblegrillpølse i samarbejde med den lokale SuperBrugsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen har også taget initiativ til kørekurser for el-scooter-brugere og den har lavet indkøbsture for gangbesværede og arrangeret juleaftener for enlige i Gråsten-området.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...