Padelcentret i Hørup lukker om få dage

Seadane Pael i Hørup. Arkivfoto: Ole Kæhler
Seadane Pael i Hørup. Arkivfoto: Ole Kæhler
18. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg kommune har valgt at lukke Hørup Padel, skriver Martin Prokopek Jensen fra Fysio Performance 360° på Facebook.

Fysio Performance 360° holdt indvielsesreception i det splinternye SeaDane Padel Center ved siden af klinikken på Kallehave i Hørup den 25. juni sidste år.

Som nogen af jer måske ved har vi i de seneste tre år kæmpet en kamp med kommunen for at få lov at drive vores virksomhed, skriver han videre.

Desværre har kommunen nu udsendt et påbud om, at centret skal stoppe aktiviteterne senest den 21. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen er, at det støjer for meget i forhold til de private boliger, der ligger vest for hallerne. Selv om det er et blandet bolig- og erhvervsområde også, hvor der om aftenen på støje 45 dB, så vurderer kommunen de private boliger, som tilhørende tæt- lav bebyggelse, hvor der kun må støje 40 dB aften og weekends.

En bil, der kører ind over gruset, vurderes til at støje 42 dB.

Udover påbuddet med begrænset åbningstider i stålhallen, er der et forbud mod at telthallen anvendes fra den 21. maj og det er dér, banerne oftest er booket. Påbuddet i forhold til stålhallen betyder, at der hverdage kun må spilles i tidsrummet 07 – 18 plus en time en aften. Alt i alt betyder det, at der ikke er mulighed for at få økonomien til at løbe rundt.

Artiklen fortsætter under annoncen

De, der har tegnet abonnement, vil naturligvis blive kompenseret.

Martin Prokopek Jensen skriver: Tusinde, tusinde tak for opbakningen. Det har været skønt at være en del af det store fællesskab Padel har givet byen og en kæmpe tak til alle sponsorer og spillere.

Ejerne er helt knuste og mega frustrerede.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...