Pavillion som midlertidig løsning på Privatskolen Als’ pladsproblemer

9. februar 2021 Uddannelse

Fra marts bliver den splinternye pavillion på Privatskolen Als klar til at huse 8. klasse-eleverne og tanken er, at pavillionen er en midlertidig løsning, indtil privatskolen har bygget på JF-grunden overfor selve skolen.

“Pavillionen er både rummelig og energirigtig”, siger skoleleder Morten Asmussen til SønderborgNYT, der synes, det er en glimrende løsning på de pladsproblemer privatskolen har.

Privatskolen Als mangler plads til det stigende antal elever – og udover klasselokaler skal der også bygges idrætsfaciliteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er sådan, at når der åbnes for, at de ældste skoleklasser kan møde i skole, så har vi 110 elever fordelt i pavillionen og i den tidligere JF-administrationsbygning”, siger skolelederen.

Det er elever fra 8. klasserne samt 9. klasserne og 10. klasse, som er placeret udenfor selve skolen.

Skolelederen fortæller videre, at der snart er klar til boldspil, bil- og cykelparkering på byggegrunden.

Udbygningen af Privatskolen Als sker samtidig med, der skal skabes en ny bydel på resten af den store grund, der ligger tilbage efter, JF-bygningerne blev jævnet med jorden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...