Personoplysninger stjålet fra Bro Børnehus

21. januar 2014 Uncategorized

Over de seneste dage har der været indbrud i to børnehaver her i kommunen, oplyser Radio Als.

Heldigvis fandt politiet papirerne med personoplysningerne.

Natten til tirsdag gik det ud over Børnehuset Kernehuset på Piledamsvej i Nordborg. Alarmen gik kl. 23:02 da en rude blev knust i en skovhytte der ligger ved børnehaven. Der blev tilsyneladende ikke stjålet noget fra hytten.

Der blev til gengæld stjålet en del ved et indbrud i Bro Børnehus i Augustenborg. Tyvene var kommet ind på kontoret gennem et vindue og fra kontoret stjal de 4 digitalkameraer og et aflåst pengeskab. Pengeskabet indeholdt personoplysninger på både personalet og tilmeldte børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pengeskabet blev tirsdag morgen fundet opbrudt ved Ejby på Fyn. Papirerne lå stadig i skabet og de er på vej tilbage til rette ejer. De øvrigee koster var, sammen med tyvene, over alle bjerge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...