Personoplysninger stjålet fra Bro Børnehus

21. januar 2014 Uncategorized

Over de seneste dage har der været indbrud i to børnehaver her i kommunen, oplyser Radio Als.

Heldigvis fandt politiet papirerne med personoplysningerne.

Natten til tirsdag gik det ud over Børnehuset Kernehuset på Piledamsvej i Nordborg. Alarmen gik kl. 23:02 da en rude blev knust i en skovhytte der ligger ved børnehaven. Der blev tilsyneladende ikke stjålet noget fra hytten.

Der blev til gengæld stjålet en del ved et indbrud i Bro Børnehus i Augustenborg. Tyvene var kommet ind på kontoret gennem et vindue og fra kontoret stjal de 4 digitalkameraer og et aflåst pengeskab. Pengeskabet indeholdt personoplysninger på både personalet og tilmeldte børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pengeskabet blev tirsdag morgen fundet opbrudt ved Ejby på Fyn. Papirerne lå stadig i skabet og de er på vej tilbage til rette ejer. De øvrigee koster var, sammen med tyvene, over alle bjerge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...