Peter Hansen byder velkommen til Herrefrokosten

15. juli 2013 Uncategorized

Peter Hansen var stadig formand for Ringriderfesten i Sønderborg, da godt 1900 herrer satte sig til bords ved Herrefrokosten, hvor der skulle spises sild, kalvesteg og ost. Den faste føde skulle så skylles bedst muligt ned med Jubilæumsøl fra Fuglsang og snaps.

– Jeg vil genre sig rigtigt hjerteligt velkommen til jer alle. Vi havde planlagt, vi skulle være 1888 ved bordet, så ligesom i lufthavnen, så vil nogle af jer blive afvist. Først får i et tilbud. Der er 1000 kroner og gratis Ringriderfrokost i Gråsten næste weekend, siger Peter Hansen. Men ingen ville bytte.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg vil også gerne sige velkommen til jer fra Aabenraa. Trist jeres ringriderfest ikke er større og at det ser ud til, at i bliver overhalet af Gråsten, siger Peter Hansen.

Peter Hansen med sin korte velkomst.

Peter Hansen med sin korte velkomst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, der har været lidt knurren fra Aabenraas politikere, fordi der er skilte fra motorvejen, der viser Gråsten og flere af de mindre byer i Sønderborg Kommune. Men der er ikke et skilt, hvor der står Aabenraa.

– Det er fordi der kun skiltes med vejen til de byer, man kører til, siger Peter Hansen og tilføjer, at det er sådan ministeriet ser på den sag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...