Peter Hansen byder velkommen til Herrefrokosten

15. juli 2013 Uncategorized

Peter Hansen var stadig formand for Ringriderfesten i Sønderborg, da godt 1900 herrer satte sig til bords ved Herrefrokosten, hvor der skulle spises sild, kalvesteg og ost. Den faste føde skulle så skylles bedst muligt ned med Jubilæumsøl fra Fuglsang og snaps.

– Jeg vil genre sig rigtigt hjerteligt velkommen til jer alle. Vi havde planlagt, vi skulle være 1888 ved bordet, så ligesom i lufthavnen, så vil nogle af jer blive afvist. Først får i et tilbud. Der er 1000 kroner og gratis Ringriderfrokost i Gråsten næste weekend, siger Peter Hansen. Men ingen ville bytte.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg vil også gerne sige velkommen til jer fra Aabenraa. Trist jeres ringriderfest ikke er større og at det ser ud til, at i bliver overhalet af Gråsten, siger Peter Hansen.

Peter Hansen med sin korte velkomst.

Peter Hansen med sin korte velkomst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, der har været lidt knurren fra Aabenraas politikere, fordi der er skilte fra motorvejen, der viser Gråsten og flere af de mindre byer i Sønderborg Kommune. Men der er ikke et skilt, hvor der står Aabenraa.

– Det er fordi der kun skiltes med vejen til de byer, man kører til, siger Peter Hansen og tilføjer, at det er sådan ministeriet ser på den sag.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...